Terugblik op de winter en vooruitkijken naar het voorjaar bij Bed & Breakfast d’Olle Goof

Met het voorjaar in zicht is het tijd om terug te kijken op de afgelopen wintermaanden bij Bed & Breakfast d’Olle Goof. Ondanks de kou en de donkere dagen mocht ik nog steeds veel gasten verwelkomen, wat me aangenaam verraste. Vooral het aantal wandelaars op het Pieterpad, die onvermoeibaar door weer en wind trokken, was opmerkelijk.

Het creëren van een warme sfeer tijdens de feestdagen

Tijdens de donkere dagen rondom kerst was het een voorrecht om mensen het naar hun zin te kunnen maken. De Bed & Breakfast was een gezellige en warme plek waar gasten konden schuilen tegen de kou buiten. Het was erg leuk om bij te dragen aan hun vakantiegevoel tijdens deze feestelijke periode van het jaar.

Tijd voor finetuning en ontspanning

In januari en februari was het iets rustiger, wat me de gelegenheid gaf om wat dingen te finetunen in de Bed & Breakfast hier in Winsum. Ook ben ik er even tussenuit geweest en heb ik genoten van een prachtige vakantie na zo’n drukke zomer. Het was heerlijk om even te ontspannen en nieuwe energie op te doen voor het komende seizoen.

Een nieuw begin

Na een wat rustigere periode voel ik me weer helemaal opgeladen en heb ik ontzettend veel zin om weer aan de slag te gaan. Het doet me goed om te zien dat de Bed & Breakfast weer aardig vol begint te lopen en dat er weer nieuwe gasten arriveren. Ik kijk ernaar uit om hen een warm welkom te heten en hen te laten genieten van een verblijf bij d’Olle Goof.

Een groene toekomst in de moestuin

Een van de dingen waar ik naar uitkijk, is om weer aan de slag te gaan in de moestuin. Ik kan niet wachten om groenten en fruit uit eigen tuin te gebruiken voor de ontbijtjes. Het idee om onze gasten verse, biologische producten rechtstreeks uit de tuin te serveren, geeft me veel voldoening. Vorig jaar schoot de moestuin er een beetje bij in, maar ik hoop dit jaar meer tijd te hebben en volop te kunnen oogsten. 

Tot slot

Met het voorjaar in aantocht ben ik enthousiast over het aankomende jaar van Bed & Breakfast d’Olle Goof. Ik kijk ernaar uit om nieuwe gasten te verwelkomen, de moestuin tot bloei te zien komen en nog veel meer mooie herinneringen te creëren in de komende maanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *