Terugblik op een geweldige zomer bij Bed & Breakfast d’Olle Goof

Terugblik op een geweldige zomer bij Bed & Breakfast d’Olle Goof

Hallo allemaal! Het is een tijdje geleden sinds mijn laatste blogpost, en ik wilde even de tijd nemen om terug te kijken op een geweldige zomer bij Bed & Breakfast d’Olle Goof. Het was een drukke periode, maar ook ontzettend leuk, en ik heb zoveel te delen.

Leuke gasten

Een van de hoogtepunten van deze zomer was het ontmoeten van zoveel leuke gasten. Ik werd erg enthousiast om mijn rol als gastvrouw te vervullen en kreeg energie van de interessante gesprekken die ik heb gevoerd met de gasten.

In de flow

Na een paar maanden werken in dit ritme, kan ik zeggen dat ik echt in de flow ben gekomen. Het runnen van een Bed & Breakfast vergt veel planning en organisatie, maar met elke dag voel ik me zelfverzekerder en meer bedreven in het zorgen voor een comfortabel verblijf voor onze gasten.

Volgeboekte zomer

Het was geweldig dat het afgelopen zomer zo druk was dat we vaak geen beschikbaarheid meer hadden. Het is ongelooflijk om te zien hoeveel mensen voor d’Olle Goof kozen als hun plek om te verblijven. Voor ons eerste seizoen was dit een geweldige prestatie en ik ben ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat onze gasten in ons hadden.

Goede recensies

Een erg leuk aspect van het werk is het lezen van de recensies die onze gasten achterlaten. Ik heb een gastenboek waar ik ook kleurpotloden naast heb liggen waardoor er soms ook mooie kunstwerkjes in komen. We hebben zoveel mooie woorden en hartverwarmende complimenten ontvangen. Het doet me goed te weten dat mijn inspanningen worden gewaardeerd en dat ik de gasten een fijne ervaring kunnen bieden.

Tips en feedback

Ik heb ook veel waardevolle tips en feedback van onze gasten gekregen. Dit was precies waarom ik erom vroeg. Gasten hebben me geholpen om d’Olle Goof nog verder te perfectioneren en te voldoen aan hun verwachtingen. Ik luister aandachtig naar elke suggestie en neem deze serieus om continu te verbeteren.

Pieterpad en lokale expertise

Het was fantastisch om zoveel wandelaars te verwelkomen die het beroemde Pieterpad liepen. Het is altijd leuk om verhalen te horen en ervaringen te delen. Soms bleven gasten langer en deelden ze hun eigen tips over de omgeving. Altijd leuk om te horen over plekjes die ik zelf nog niet ken in Winsum en de omgeving!

Bedankt aan al onze gasten voor een onvergetelijke zomer. Ik kijk uit naar wat de komende maanden en jaren zullen brengen en blijven werken aan het bieden van de beste Bed & Breakfast-ervaring bij d’Olle Goof.

Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *