Een fijne start in Bed & Breakfast d’Olle Goof: tevreden gasten en mooie feedback

Een fijne start in Bed & Breakfast d’Olle Goof: tevreden gasten en mooie feedback

Welkom bij d’Olle Goof, mijn gloednieuwe Bed & Breakfast in het prachtige Winsum! Het is tijd om mijn avonturen met jullie te delen, want de eerste gasten (vrienden en familie) hebben de kans gehad om te proefslapen en alles grondig te testen. En ik moet zeggen, het was een groot succes!

Waardevolle tips

De afgelopen dagen hebben mijn vrienden en familie bij d’Olle Goof geslapen en ze waren erg enthousiast over hun verblijf. Ze hebben niet alleen heerlijk geslapen, maar ze hebben me ook voorzien van waardevolle tips en suggesties. Van servetjes bij het ontbijt tot extra lepels voor de koffie, het zijn de kleine dingen die het verschil maken. Ik ben ontzettend dankbaar voor hun input.

Op ontdekkingstocht in Winsum

Terwijl mijn ouders en tante Winsum verkenden, besloten ze lekker uit eten te gaan. Ze genoten van een heerlijk diner bij De Gouden Karper, een oude herberg van wel 400 jaar oud. Daarna streken ze neer bij The Jolly Cat voor een gezellige borrel. Het is leuk om te horen hoe zij Winsum ontdekken en genieten van alles wat dit dorp te bieden heeft.

Ontbijtperikelen

En dan nu, het grappige moment waar we allemaal hartelijk om konden lachen: de allereerste croissantjes waren iets te knapperig geworden. Maar geen zorgen, ik heb snel nieuwe exemplaren gebakken, zodat mijn gasten alsnog van perfecte croissants konden genieten bij het ontbijt. Het was ook een goede les in timing en het afstellen van de oven voor het ontbijt in drie kamers.

Gezelligheid in kamer Schillenboer

Op de tweede dag hadden we weer vrienden te gast, en ‘s avonds hebben we gezellig met z’n allen wat wijntjes gedronken in kamer Schillenboer. Het was een goede gelegenheid om te ervaren hoe het is om een avond door te brengen in een van de kamers. We hebben genoten van de sfeervolle ruimte en elkaars gezelschap. Het is super om te horen dat d’Olle Goof niet alleen comfortabele accommodatie biedt, maar ook een warme en ontspannen sfeer creëert.

Uit eten en lekker lang slapen

Mijn schoonmoeder en een vriendin hebben zichzelf getrakteerd op een heerlijk diner bij De Jongens Uit De Buurt, een ontzettend leuk restaurant hier in Winsum. Ze hebben de avond doorgebracht in kamer Stuurman en waren zo onder de indruk van het comfortabele bed dat ze zelfs iets langer sliepen dan gepland. Het is fantastisch om te horen dat ze zo hebben genoten van hun verblijf en zich volledig konden ontspannen.

Positieve berichten en de eerste schoonmaak van de B&B

De eerste positieve reacties van mijn gasten zijn vol enthousiasme in het gastenkleurboek geschreven. Het is leuk om te zien hoe ze hun ervaringen delen en genieten van wat d’Olle Goof te bieden heeft. Bovendien heb ik zelf ervaren hoe het is om alles schoon te maken in de Bed and Breakfast. Het geeft me een nog beter begrip van de inspanningen die nodig zijn om mijn gasten een comfortabele en schone omgeving te bieden.

De laatste puntjes op de i

Met de waardevolle feedback, bijzondere ervaringen en de nodige ontbijtperikelen ben ik nu druk bezig met het finetunen van alles. Ik streef ernaar om de perfecte ervaring te creëren voor mijn toekomstige gasten. De eerste officiële gasten staan binnenkort voor de deur, en ik kan niet wachten om hen te ontvangen in d’Olle Goof.

Klaar voor de eerste gasten in de B&B

De start van d’Olle Goof was niet alleen leuk en gezellig, maar ook gevuld met waardevolle ervaringen. Ik ben super gemotiveerd om mijn gasten de best mogelijke ervaring te bieden. Ik kijk er enorm naar uit om hen te verwelkomen in mijn Bed & Breakfast, waar alles tot in de puntjes is verzorgd voor een onvergetelijk verblijf.

Bed & Breakfast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *