Bed and Breakfast d’Olle Goof

We zijn online met Bed & Breakfast d’Olle Goof!

Welkom bij een nieuwe blog van d’Olle Goof, onze Bed & Breakfast in Winsum. In deze derde blog neem ik je mee in enkele bijzondere momenten die we hebben beleefd sinds de lancering van onze website en het verwelkomen van onze allereerste gasten.

Eindelijk online met de Bed & Breakfast!

Met trots lanceerde ik onze website en social media kanalen. Het is een spannende stap omdat het ook direct betekende dat ik de eerste boekingen kon ontvangen. We hebben alle foto’s gemaakt en de website is naar mijn idee erg mooi geworden, precies de sfeer van de Bed & Breakfast. 

Een vliegende start

Op de dag van de lancering, tijdens een gezellig etentje met vrienden, ontvingen we de eerste online boeking. Dat is natuurlijk direct iets om te vieren! Leuk om te merken dat we meteen de interesse van gasten wekten, dat geeft me vertrouwen en bevestigt dat ik op de goede weg ben.

De eerste verblijven in d’Olle Goof

Bij de start van d’Olle Goof hadden we verwacht dat voornamelijk wandelaars van het Pieterpad bij ons zouden overnachten, aangezien Winsum het einde van een etappe is, en ze komen dan vaak voor slechts één nacht. Tot onze verrassing verbleven onze eerste twee gasten beide maar liefst drie nachten bij ons. Het was een waar geweldig om hen te ontvangen. Leuk om te zien dat de gasten genoten en zich thuis voelden in B&B d’Olle Goof. 

Vers geplukt uit eigen tuin

In de tuin heb ik de eerste rijpe aardbeien mogen oogsten. Ik kijk er naar uit om ze te kunnen serveren bij het ontbijt. Het zijn die kleine details die ik belangrijk vind en waarvan ik denk dat ze bijdragen aan een unieke ervaring in de B&B.

Goede start

Met de lancering van onze website, het vieren van de eerste boeking en het verwelkomen van onze eerste gasten in B&B d’Olle Goof, heb ik voor mijn gevoel al zo veel in korte tijd bereikt. Ik  ben dankbaar voor de steun en het vertrouwen van onze gasten, en ik blijf me inzetten om hun verblijf zo comfortabel en memorabel mogelijk te maken.

Ervaar het zelf! 

Met het enthousiasme van onze gasten in gedachten, kijken we uit naar wat de aankomende weken gaan brengen. We blijven ons richten op het bieden van een goede ervaring, waarbij rust, comfort, een heerlijk ontbijt en een fijne sfeer centraal staan. We nodigen je van harte uit om d’Olle Goof te bezoeken en het zelf te ervaren. 

Groetjes uit Winsum,

Attie

Bed & Breakfast

One thought on “Bed and Breakfast d’Olle Goof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *