Bed and Breakfast d’Olle Goof in Winsum: de eerste proefslapers!

Bed and Breakfast d’Olle Goof in Winsum: de eerste proefslapers!

Met spanning bereid ik me voor op een bijzonder moment in d’Olle Goof, mijn nieuwe Bed & Breakfast in het prachtige Winsum. Binnenkort zullen vrienden en familie als mijn allereerste gasten verblijven. Ik kan niet wachten om hun feedback te ontvangen. Dit zal me helpen om de kamers nog verder te verbeteren en ervoor te zorgen dat de gehele ervaring in de B&B zo goed mogelijk wordt!

Voorbereiding van de B&B

Het afgelopen half jaar heb ik met veel passie gewerkt aan het creëren van een unieke en gezellige ervaring in d’Olle Goof. Er is in korte tijd zo veel gebeurd! De verbouwing is eind januari begonnen. Ik heb zelf erg veel tijd gestoken in het verven, het mooi maken van de tuin en met veel aandacht spullen verzameld voor de inrichting. Elk detail van de B&B is zorgvuldig gekozen om comfort, stijl en een vleugje lokale charme te bieden. 

Breakfast

Een van de hoogtepunten van een verblijf in een Bed & Breakfast is natuurlijk het ontbijt. Mijn doel is om mijn gasten te verwennen met een heerlijk en voedzaam ontbijt, waarbij ze de liefde en passie proeven die ik erin heb gestopt en waar het kan gebruik ik lokale producten uit Winsum en omstreken. 

Proefslapers

Terwijl de dag van aankomst dichterbij komt ben ik nog druk bezig met het organiseren en inrichten van de laatste dingen. Ik weet dat mijn vrienden en familie eerlijk hun mening zullen geven en ik hoor graag wat zij eventueel nog missen in de kamers. Of het nu gaat om de kamers, voorzieningen, of activiteiten in de omgeving, ik ben benieuwd naar hun perspectief. Hun feedback zal me helpen om d’Olle Goof, mijn B&B verder te verbeteren, zodat toekomstige bezoekers de beste ervaring zullen hebben.

Welkom in de B&B!

De komst van mijn eerste gasten is de start van een nieuw hoofdstuk in mijn leven en is het begin van Bed & Breakfast d’Olle Goof. Met de feedback en steun van mijn vrienden en familie zal ik blijven werken aan het perfectioneren van de B&B, zodat iedereen die Winsum bezoekt een warm en gastvrij verblijf zal hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *